• Imprimeix

Formació per a interins d'especialització en àmbits específics

08/06/2018 13:06

El Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada organitza cursos virtuals adreçats a persones interines de la llista de funcionament preferent dels cossos de gestió i tramitació processal per tal que, si ho desitgen, s'especialitzin en àmbits específics (civil, penal, social, contenciós administratiu o fiscalia) en que no tenen experiència professional ni formació específica acreditada (base 7.5.2 de la Resolució JUS/1755/2017, de 19 de juliol).

La primera edició d'aquests cursos virtuals es farà durant el quart trimestre d'aquest any.

Requisits
Per optar a aquesta formació és necessari que la persona interina interessada acrediti:
- Formar part de la llista de funcionament preferent de la relació definitiva de persones admeses i excloses de la borsa d'interins.
- Haver prestat serveis un mínim de 6 mesos en un determinat àmbit específic o funcional i tenir-ho reconegut a la llista de funcionament preferent.

Inscripció
Les persones interessades a inscriure’s als cursos cal que emplenin la sol·licitud, on hauran de fer constar l'ordre de preferència de l’1 al 5 dels àmbits específics en què volen formar-se. Una vegada emplenada la sol·licitud caldrà enviar-la a l'adreça següent: suportinterins.cejfe.dj@gencat.cat
Termini: fins al 20 de juny

Oferta formativa

Sol·licitud