• Imprimeix

El Departament inicia el desplegament del mòdul de tramitació del sistema processal e-justícia.cat als jutjats mixtos de Catalunya

Amb aquesta entrada en funcionament ja hi ha un total de 224 jutjats implementats. El Departament ha comptat amb una prova pilot prèvia i amb l'experiència i les millores que ha comportat desplegar prèviament aquests mòduls als jutjats civils i socials, a més dels de família, mercantils, capacitat i estat civil, i les seccions civils de les audiències provincials.

29/01/2018 08:01

El Departament de Justícia continua amb el desplegament dels mòduls informàtics de l'e-justícia.cat, el nou sistema informàtic que substituirà l'actual Temis als partits judicials de Catalunya.

Avui entren en funcionament els mòduls de tramitació (TRA) i d'arxivament i gestió d'ubicacions (AGU) als jutjats de primera instància i instrucció núm. 1, 2 i 3 de Sant Feliu de Llobregat, i 1, 2, 3 i 4 de Figueres (jutjats mixtos).

TRA permet gestionar i controlar els fluxos de treball que es generen a la tramitació processal, i AGU gestiona l'arxivament d'expedients incorporant la signatura digital en totes les seves fases.

Més informació