• Imprimeix

Unitat docent acreditada MIR de medicina legal i forense

L'Institut de Medicina Legal de Catalunya, amb l'objectiu de dotar els futur metges especialistes en medicina legal i forense dels coneixements i les habilitats que requereixen l'evolució i el desenvolupament de la medicina legal i forense i formar experts en les diferents àrees temàtiques de la medicina forense, va sol·licitar, el febrer de 2004, al  Ministeri d'Educació i Ciència i al Ministeri de Sanitat l'acreditació com a unitat docent per a la docència mèdica postgraduada (MIR) en l'especialitat de medicina legal i forense.


El programa formatiu dels metges especialistes en medicina legal i forense és de tres anys i la capacitat de l’IMLC com a unitat docent serà de 4 especialistes en formació cada any.

Resolució d'acreditació

Resolució de 8 d'abril de 2005 de la directora general d'Universitats del Ministeri d'Educació y Ciencia  per la qual s'acredita per a la docència a la Unitat de Medicina Legal i Forense a l'Institut de Medicina Legal de Catalunya.

Programa de formació en l'àmbit de l'especialitat de medicina legal i forense. Pla de rotació de residents

Programa [PDF, 70 kB]
Programa [PDF, 74 kB] (versión en castellano)

Composició de la unitat docent MIR de medicina legal i forense

Composició [PDF, 9 kB]

Rotació clínica assistencial

Durant el primer any els metges faran un rotació per diferents unitats hospitalàries de l'Hospital Vall d'Hebron per tal d'adquirir coneixements i habilitats mitjançant ensenyaments teòrico-pràctics.

Informació i inscripcions

C/e: mirimlc@xij.gencat.cat
Tel. 93 567 22 29